20 май, 2021
# Теми

#екип: Николай Атанасов

20 май, 2021

Днес нашият обичан и уважаван съосновател и управител на „Ен Джи Ен“ ООД, Николай Атанасов, празнува своя 63-ти рожден ден! Празнуваме и ние! 

Затова и рубриката Семейството на „Ен Джи Ен“ се фокусира върху дългогодишния труд на най-важната единица във фирмата! Той я създава, започвайки от нищото. A днес, 20 години по-късно, го откриваме в централата на Ен Джи Ен – красива сграда, работно място на 15 доволни служители. 

Единодушно екипът потвърждава, че той е спокоен, всеотдаен, добър шеф. Можем да го видим както в офиса му, откъдето зорко охранява разходването на финансите, така и някъде из централата, разрешавайки технически проблеми. Усмивката рядко слиза от лицето му, което несъмнено допринася за положителния заряд на целия екип! 

По случай рождения му ден, екипът на “Ен Джи Ен” му отправя едно голямо и топло Благодаря! Благодарим за прекрасната работна атмосфера! Благодарим, че щедро предавате опит, знания и добродетели! Пожелаваме ви дълголетие, енергия и щастие! 

А отговорникът по качеството и негов скъп син специално го поздравява за празника и му пожелава скоро да излезе в заслужена почивка и да се наслаждава на внуците си! Още едно начинание, с което Николай Атанасов несъмнено ще се справи добре! 
Честит Рожден Ден!

от Семейството на “Ен Джи Ен”



ЗАЕДНО ЗА ПО-ДОБРО КАЧЕСТВО

Разкажете ни за Вас >>>


Международни партньори

Китай

Нашият представител е

Турция

Нашият представител е

Китай

Нашият представител е

©   All rights reserved NJN.