01 юли, 2021
# Теми

#екип: Мария Панушева

01 юли, 2021

В този слънчев четвъртък, в рубриката ⭐ Семейството на „Ен Джи Ен“ ⭐ ще ви разкажем за един от съоснователите на фирмата – Мария Панушева.

Мария е на 48 години и е Ръководител орган за сертификация на системи за управление. Започва професионалния си опит като одитор на продукти през 2008. Идвайки от различен бранш, тя ни споделя, че първите й месеци са били изпълнени със съмнения. Многократно се отказва от работата, но екипът я убеждава да остане. Двама скъпи бивши колеги, Василка Ечкина и Емил Запрянов, играят ключова роля в нейното развитие. 

Не е за подценяване и нейната любознателност! Наричат я „френски ключ“ –  тя не се страхува да задава въпроси, да се информира за всеки детайл и да надгражда знанията си, което я прави безспорен експерт в бетона и добавъчните материали. 

За юбилея на „Ен Джи Ен“, Мария пожелава на първо място здраве. „Нека екипът се изпълва с млади, качествени кадри. Да полагаме грижи за хармонията в семейството, за да бъде все така успешни!“ 

Благодарим на Мария за добрия пример! Ние от своя страна й пожелаваме здраве, любов и още дълги години в екипа на „Ен Джи Ен“



ЗАЕДНО ЗА ПО-ДОБРО КАЧЕСТВО

Разкажете ни за Вас >>>


Международни партньори

Китай

Нашият представител е

Турция

Нашият представител е

Китай

Нашият представител е

©   All rights reserved NJN.