NFL Priložnost za posedovanje izpolnjujoče naslovne igre

Ne glede na to, ali morate igrati s programsko opremo za igre na srečo NFL s svojega mobilnega telefona ali spletnih mest z igrami na srečo NFL na svojem osebnem računalniku, možnost dostopa do sredstev za stave na novo igro NFL še nikoli ni bila enostavnejša. Odlična igra Moneyline v okviru športnih stav vključuje številne stave, za vsako napovedovanje popolnega zmagovalca odlične igre. Če želite zmagati v igri, morajo izbrane organizacije ali igralci zmagovati. Lines.com je največji izvor za izbore NFL, saj ponuja številne lokacije, skupaj z napredki v razdelkih, denarnimi linijami, nad/pod, in boste podpirali stave. Že sedemdelno igranje, ki je priljubljeno pri športni stavnici Bovada, se zdi, kot da proizvajalci možnosti pričakujejo neposreden zaslužek za lastništvo popolnoma novih 49ers poleg Vsebuje v prvem koraku meseca. Medtem ko ste San francisco prihaja iz robustne sezone enega gledal njega ali njo doseči naslov NFC Igre, se bojite, da bi stavili na ljudi, ki uživajo v vremenu, da preizkusijo pod hladnimi merili v Chicagu.

  • Upoštevajte, da boste imeli tudi možnost staviti na novo denarno linijo, da boste imeli to igro.
  • Za tiste, ki ne nosijo, bi moralo skrbeti nova težavnost vašega razmika točk ali višje-spodaj, tukaj je stava za vas osebno.
  • Za posameznike, ki stavijo na Nyc, bi morali zmagati z 8 točkami ali celo več.
  • Vstopili so, tako da lahko petinštirideset, pet v soboto zvečer, naslednji obisk 45 pozneje zjutraj.

Medtem ko morate izbrati povsem nov „over“ 38,5, morate v igri pridobiti največ 39 stvari ali več, da boste lahko postali prvak. Če je sicer doseženih 38 elementov manj, potem posamezniki, ki stavijo na sveže „pod“, pogosto unovčijo svoje sedeže. Kljub temu, da sta postala kategorizirana kot povsem enaka atletika, nova NFL in CFL ne moreta biti bolj dodatna.

Preprosti nasveti za razumevanje naše lastne strani Nfl Possibility

Skupna izpostavljenost pri oseminštiridesetih se je zmanjšala na dvainštirideset.5 Petek na poizvedbah o orkanu Ian je preživel večino novega dneva med petinštiridesetimi in lahko obvladate 46 nekaj trenutkov v četrtek. Popolnoma odprto od 44, hitro padlo, tako da lahko 47,5 zgodovine Vikend noči, ki sledijo kraterjem na dvainštirideset zaradi sobotnega popoldneva. Kar je bilo predvsem zaradi vprašanj o najnovejših posledicah orkana Ian. Do kasnejšega četrtka zgodaj zjutraj preizkusite povsem novo ponudbo, da jih izberete.Pred tednom dni je WynnBet premaknil popolnoma nove Bucs, da bi vam pomagali -korak 1, in tudi kompleks Bucs na -2 pozneje popoldne. Rešitev znesek poskusite brez življenja tudi, če ste 74% denarja je na novem Nižje od.

V sredo zvečer se je nova linija vrnila v Rams – prvi korak, nato pa v četrtek obiskala -dos na poti do -dos.5 danes popoldne. Browns-Broncos je odprl -2 iz SuperBook, vendar je takoj po udarcu Vikings-Broncos odstranjen iz plošče možnosti. Celotno izpostavljeno v šestintrideset.5 in do ponedeljka zjutraj doseglo dno pri petintridesetih. Zaradi sobote so odskočili na 37, v katerih ostajajo danes zjutraj. „Zdi se, da se trg vrača k vašim Holdsom takoj po tem, ko so jih zaščitili, in morda bi morali zahtevati, da se zdaj soočite z Detroitom,“ je dejal Michaelson. „Poskušal sem odkriti višje, a industrija tega zdaj ne bi storila. Če bi Minnesota nocoj zmagala v Denverju, bi lahko narasla. Toda za zdaj vsi modri, na primer Holdi.“

Pittsburgh Steelers na Atlanta Falcons Chance And you will Selections, Week step 1

vulcan betting

Sveže stave-sportne.com zmysluplný hypertextový odkaz povratne informacije, navedene v člankih o vsebini, so popolnoma novega avtorja in ne odražajo nujno svežih pogledov stran od FanDuel. Ali ste vedeli, kaj je veliko boljše od ene videoigre za ponedeljkov večerni šport? Nekaj ​​iger za torkove nočne športe in to je vse, kar dobite v igrici Nekaj ​​dni. Dobili smo oster obračun NFC South med Saints in Carolina Panthers, vi pa si lahko ogledate tekmovalno video igro AFC Northern, ki sega od povsem novih Cleveland Browns do morda Pittsburgh Steelers.Sveži York Jets so dosegli presenetljiv dobiček v podaljšku proti Buffalo Debts v 1. koraku tedna na ponedeljkovem večernem nogometu. Ohranili so novo zmago, ki se je vrnila z izstopom iz punta in si lastila odličen touchdown.

V tej točki bomo omenili med boljšimi stavami, ki bi jih lahko potencialno uporabili letos. Najbolj priljubljena ima običajno negativne kvote, izplačilo pa je določeno z zneskom po slabem signalu. Podložniki hkrati vedno prejmejo samozavestno priložnost, igralci na srečo pa prejmejo katero koli vrsto številke, ki zasleduje najnovejši samozavestni signal za vsako stavo v vrednosti sto $. Možnost Moneyline vam omogoča, da vam pomagajo pri stavah špekulanti in skupina, za katero mislijo, da pogosto zmaga v določenem dvoboju.

Računalniki izberejo delo s simulacijo videoigre, ki se odvija 1100-krat, in lahko zahtevate podatke, da pokažete, kaj je najverjetnejša sled. Toda namen teh izbir je, da postanejo del vašega iskanja stav NFL, ne glede na to, ali želite staviti na možnost razmika razdelka NFL, kvote denarne linije NFL, sicer pa polno možnost NFL. V tej objavi boste našli razdelek, v katerem boste lahko izbirali med svojimi nekajdnevnimi igrami NFL. Stave na del razširijo najbolj priljubljena sredstva, ki vam pomagajo pri stavah na najnovejši NFL.

100 betting tips

„Ustvarili smo določene manjše vstopnice za Buffalo, vendar malo omembe,“ je dejal Degnon. Pass on entry so praktično mrtvi, ko ste 59% pass on denarja v vaš Pittsburgh. Ne glede na to so vsi levi na vašo željo, ki imajo podaje skoraj cuatro/1 in denar skoraj 5/korak 1. Kot je dejansko stanje v petek od BetMGM, je skupno dvainštirideset in še vedno prinaša nekaj- pomeni dejanje. „Danes manjkajo sveži delfini, vendar osebo pogosto privlačijo veliki potujoči prekrški, zato ne verjamem, kaj jih lahko odvrne od hišnega favorita.

Houston Texans pri priložnosti in napovedih Minnesota Vikings, tretji korak meseca

Tretji korak enega od 12 mesecev lige NFL 2021 je spet pripadal temu, da vam pomagamo svežim podložnikom. Underdogs so 2. zaporedni mesec dosegli 9-7 iz zapuščine, da bi spremenili svoje število glede na sezone, da bi vam pomagali 30-18, del kritja 62,5. Takoj po začetku od 41.5 je bil celoten morda ujet v 40, medtem ko je bil četrtek. Toda sedeži in denar so v razponu od 2,5/1 do vašega Več.



ЗАЕДНО ЗА ПО-ДОБРО КАЧЕСТВО

Разкажете ни за Вас >>>


Международни партньори

Китай

Нашият представител е

Турция

Нашият представител е

Китай

Нашият представител е

©   All rights reserved NJN.